WEBBSIDESINFORMATION

Hej och välkomna till min webbplats. Jag hoppas att ni skall finna det intressant att besöka denna platsen, som i huvudsak kommer att handla om min verkstad, men även lite om andra intressen jag har, främst då inom byggnation såsom murning och snickerier.

Jag vill inte på något sätt påstå att jag är något proffs på att bygga hemsidor, men efter att ha genomgått en grundkurs, gjorde jag denna hemsidan, som sen uppdaterats efterhand. Ett sätt att få den att bli bra från början, hade varit att låta något proffs göra den, men som ni kommer att inse om ni går igenom de olika sidorna är jag en person som vill prova på och testa nya saker. Ett bevis på att den inte blev så tokig är att jag blev tillfrågad om jag ville göra en hemsida till en lokal motorklubb i Simrishamn. Detta har jag gjort nu och vill ni se den är adressen www.clubofamcarsosterlen.se

En webbplats blir ju aldrig färdig och mitt mål är att den ska uppdateras åtminstone varannan månad, och klickar man då på uppdaterad-länken, ska man kunna se vad det är som är uppdaterat.

Eftersom jag har hemsidan på ett eget webbhotell, har jag bra koll på antal besök, och för att inte ha gjort någon direkt reklam för sidan tycker jag att besöken är många. Detta måste ju bero på att de som varit på besök, tipsar andra och som mest har det varit c:a 350 besök på en dag, men detta hör till ovanligheterna. Jag kan även se att en del besök från utlandet har skett, vilket är roligt. Om jag varit lite bättre på engelska kunde man ha en svensk och en engelsk version, men jag tycker att detta är lite onödigt.

Alla bilder på denna hemsidan har jag gjort klickbara, allt för att sidorna ska vara någorlunda snabba att ladda ner  även för dem som sitter med vanliga modem. Är det sedan någon bild som verkar extra intressant är det bara att klicka på dem, så kommer dom upp i 650-format.

För att få sidorna att se ut som jag har gjort dem, måste skärmupplösningen vara inställd på 1024x768.

Bilder på denna hemsidan som är tagna hos kunder är speciellt markerade.

Vill ni kommentera denna webbplatsen får Ni gärna skicka ett mail. Det är kul att veta folks synpunkter med tanke på fortsatt arbete med sidan. Jag har fått några synpunkter, och detta har gjort att jag lärt mig lite mer.

Med förhoppning om trevlig läsning / Raje